Skånevik Pensjonistforening

Vellykket høstkonferanse

Pensjonistforbundet Hordaland gjennomførte 19. - 20. oktober en høstkonferanse for lokallagene sine.
Tilbakemeldingene var veldig positive

Verv en venn!

Visste du at alle som melder seg inn i Pensjonistforbundet frem til årsskiftet vil kun betale kr 410,- som da dekker kontingent for både 2020 og 2021?
Er ikke det en god anledning til å støtte organisasjonen ved å verve flere medlemmer?

Pensjonistforbundet Hordaland gjennomfører nå en vervekampanje der alle som verver nye medlemmer til lokallag i gamle Hordaland fylke honoreres med et beløp på kr 50,- per vervet medlem.
Kampanjen varer frem til 15. desember

Mangeårig leder i Pensjonistforbundet Hordaland, Inger Johanne Knudsen døde natt til 28. mai etter en tids sykdom.

Inger Johanne ville blitt 90 år i juli måned og hun gledet seg å bli 90 og fremdeles leder av Eldrerådet i Bergen.

Nytt styre i Pensjonistforbundet Hordaland

På det ekstraordinære årsmøtet i Pensjonistforbundet Hordaland 19.11.2019 ble det enstemmig valgt et nytt styre.

Kontakt foreningen

Leder Liv Tungesvik
liv.tungesvik@gmail.com
Nestleder Dagfinn Ytrenes