Seniorgr. Gaia Avd. Mannsverk

Ny fylkessekretær i Hordaland

Den nye fylkessekretæren, Elisabeth Braut, startet i stillingen 06. august.

Fylkesstyret har hatt mange gode kandidater til stillingen, men valgte Elisabeth på grunn av hennes omfattende arbeids- og organisasjonserfaring, høy IT-kunnskap og ikke minst hennes åpne smil.

FØRSTE SONDERINGSMØTE MELLOM PENSJONISTFORBUNDET HORDALAND OG SOGN OG FJORDANE

Arbeidsutvalgene i Pensjonistforbundet Hordaland og Sogn og Fjordane sammen med fylkessekretærene hadde sitt første sonderingsmøte vedrørende "Pensjonistforbundet Vestland" torsdag 6. september 2018 på Lavik Fjordhotell

ÅRSMØTET I PENSJONISTFORBUNDET HORDALAND 13. MARS 2018

Årsmøtet gjenvalgte Vigdis Helene Ravnøy som nestleder i forbundet for 2 nye år.  Nye i styret er Oddrun Vabø fra Lindås og Hans Otto Robberstad, Bømlo som året før var 1. varamedlem til styret.  Leder Atle Lerøy sto ikke på valg.  Alle regionene er nå representert i styret.

ÅPENT MØTE I BERGEN I REGI AV PENSJONISTFORBUNDET

Mandag 8. januar gikk startskuddet for Pensjonistforbundets landsomfattende informasjonskampanje som saker som vil prege arbeidet fram mot og under forbundets landsmøte i juni.  Onsdag 10. juni var turen kommet til Hordaland og Bergen.

Kontakt foreningen

Leder Ronald Gravdal
rongravd@online.no
Nestleder Magne Larsen