Pensjonistforeningen Bergen Nord

Invitasjon til alle som bor i Bergen:
Delta i kunstprosjektet "Gruppebilde Bergen 2020"

Gruppebilde Bergen 2020 ved kunstner Toril Johannessen inviterer alle som bor i Bergen til å sende inn et portrett av seg selv og bli del av et gruppebilde med Bergens innbyggere.

Vellykket høstkonferanse

Pensjonistforbundet Hordaland gjennomførte 19. - 20. oktober en høstkonferanse for lokallagene sine.
Tilbakemeldingene var veldig positive

Verv en venn!

Visste du at alle som melder seg inn i Pensjonistforbundet frem til årsskiftet vil kun betale kr 410,- som da dekker kontingent for både 2020 og 2021?
Er ikke det en god anledning til å støtte organisasjonen ved å verve flere medlemmer?

Pensjonistforbundet Hordaland gjennomfører nå en vervekampanje der alle som verver nye medlemmer til lokallag i gamle Hordaland fylke honoreres med et beløp på kr 50,- per vervet medlem.
Kampanjen varer frem til 15. desember

Mangeårig leder i Pensjonistforbundet Hordaland, Inger Johanne Knudsen døde natt til 28. mai etter en tids sykdom.

Inger Johanne ville blitt 90 år i juli måned og hun gledet seg å bli 90 og fremdeles leder av Eldrerådet i Bergen.

Kontakt foreningen

5136 MJØLKERÅEN
Org. nummer 995262436
Bankkontonummer 36372459241