Fellesforb. Avd. 5, Pens.For.

ÅPENT MØTE I BERGEN I REGI AV PENSJONISTFORBUNDET

Mandag 8. januar gikk startskuddet for Pensjonistforbundets landsomfattende informasjonskampanje som saker som vil prege arbeidet fram mot og under forbundets landsmøte i juni.  Onsdag 10. juni var turen kommet til Hordaland og Bergen.

KAMPEN FOR FORHANDLINGSRETTEN VUNNET?

Det blir spennende å se om politikerne følger opp sine lovnader om Forhandlingsretten på valgmøtet i Bergen 28. august.

NORSKEKYSTEN VENTER PÅ DEG

Pensjonistforbundet Hordaland har fått tilbud fra Sør-Vest reiser på gruppeturer til alle medlemmer, og ønsker velkommen til å bli med på verdens vakreste sjøreise langs norskekysten med Hurtigruten.

INGER JOHANNE KNUDSEN GIKK "FRA BORDE" ETTER 6 ÅR SOM STYREMEDLEM OG 16 ÅR SOM LEDER AV PENSJONISTFORBUNDET HORDALAND

På årsmøtet i Pensjonistforbundet Hordaland overlot Inger Johanne Knudsen lederklubben til Atle Lerøy etter 16 år som leder av fylkesforeningen i tillegg til 6 år som styremedlem.

Kontakt foreningen

Leder Jarl Christensen
jarl-chr@online.no
Nestleder Bjørn Lie
bol31@hotmail.com
Sekretær Eli Kongshavn

Adresse Fellesforb. Avd. 5, Pens.For.
Jarl Christensen
Bekkjarvikv. 40
5114 TERTNES
Bankkontonummer 32015821344