Elektroarb.fagf.hordaland,sogn og Fj. P.

ÅPENT MØTE I BERGEN I REGI AV PENSJONISTFORBUNDET

Mandag 8. januar gikk startskuddet for Pensjonistforbundets landsomfattende informasjonskampanje som saker som vil prege arbeidet fram mot og under forbundets landsmøte i juni.  Onsdag 10. juni var turen kommet til Hordaland og Bergen.

EN "MATNYTTIG"  KONFERANSE

Pensjonistforbundet Hordaland inviterte leder eller en annen fra styret til konferanse 17. og 18. oktober 2017 på Ullensvang Hotel, Lofthus.  Nesten alle foreninger og lag var til stede.

KAMPEN FOR FORHANDLINGSRETTEN VUNNET?

Det blir spennende å se om politikerne følger opp sine lovnader om Forhandlingsretten på valgmøtet i Bergen 28. august.

MANGE REAKSJONER PÅ ÅRETS OPPGJØR FOR PENSJONISTENE

Pensjonistforbundet, organisasjoner og de politiske partiene var invitert til Valgfest på Festplassen 15. august 2017.  Arrangør var NRK Hordaland, BA og BT.

Kontakt foreningen

Leder Egil Jensen
jensen.egil@yahoo.com
Nestleder Stein Bøye Størksen
Kasserer Elektroarb. Fagforening
Sekretær Rolf Selvik

Adresse Elektroarb.fagf.hordaland,sogn og Fj. P.
Elektroarb. Fagforening
Kalfarvei 71
5022 BERGEN
Bankkontonummer 90130520285