Vestre Trysil Pensjonistforening

-Risikorydd i huset ditt !

- Leksa di når du kommer hjem herfra i dag er å risikorydde i huset ditt. Fjern alt som kan lage skader eller ulykker. Skaff deg komfyrvakt, og kast ut ryene som ligger på stuegolvet før du snubler i dem! Det var blant de konkrete tiltakene som rådgiver i Pensjonistforbundet, Tone Bye, pekte på i sitt foredrag i Engerdal.

Enda flere tryslinger lærer data

Det er nesten blitt årlig tradisjon med datakurs i Trysil. Nå er 11 nye deltakere på plass for å lære seg å utnytte internett til hverdagens oppgaver og behov. Frivilligsentralen er med på opplegget.

Bli med på datakurs i Trysil !

På nyåret drar Pensjonistforbundet Hedmark i gang enda et datakurs i Trysil. Dette er fjerde gangen vi tilbyr tryslingene å lære "Praktisk bruk av internett på PC".

La oss beholde spaserstokken !

Trysil eldreråd ber ordfører Ole Martin Norderhaug om å arbeide gjennom sine politiske kanaler for at Den kulturelle spaserstokken skal bestå.  Her er brevet som er sendt til ordføreren.

Kontakt foreningen

Nestleder Liv Rønningen
livmaro@gmail.com
Kasserer Eva Nysted