Elverum Pensjonistforening

Statsbudsjett, møteplan og landsmøte

Forbundet har presentert kravene til Statsbudsjett 2019. Samtidig er møteplanen for neste år klar, og landsmøtesakene foreligger snart.

Eldrerådene i Hedmark klar til innsats

Med kurset i Elverum 20.april avsluttet PF Hedmark runden med skolering av de nyvalgte eldrerådene. Nær hundre representanter har frisket opp kunnskapene og fått motivasjon til arbeidet med å ivareta de eldres rettigheter og behov i kommunene.

Eldres hverdagshelse i fokus på årets ledersamling

Etablering av aktivitetssentre og eldres muligheter til daglig trening av fysisk og mental helse er hovedtema på høstens ledersamling i Pensjonistforbundet Hedmark.

- Kommunen må følge opp om bostøtten !

Fra årsskiftet må alle sende inn samtykke for å få bostøtte. Elverum pensjonistforening ber kommunen om å gi søkerne nødvendig hjelp.

30.mars 2020

Seniorkabaret "Saftig og begeistret"

Seniorkabaret  Vi innbyr til denne kabareten i Nes Kulturhus den 30.mars. Dette koster kr 500,-  for billett og buss. Mat kommer i tillegg. Du kan gå på bussen på Elverum Torg eller på Skogmuseet. Avreise fra Elverum Torg kl 09:30, deretter Skogmuseet.

Nes Kulturhus Årnes

Påmelding

Påmelding innen 28.februar til Arne Kjærnet på tlf 91386011. Listen inndras ved fulltegning.

Kontakt foreningen

Nestleder Aud Karin Schulstadsveen
kaschuls@bbnett.no
Kasserer Eldar Otterstad