Grue Pensjonistforening

Julebord 2018

4. desember var bestemt til julebordssammenkomst. Som tidligere år var det bestilt koldtbord med varme og kalde retter hos Harbosen. 76 personer hadde meldt seg på. Jeg kan ikke huske at vi har vært så mange på et julebord, så jeg anser dette for rekord hittil.

Farmen-vinneren Halvor Sveen på hyggetreff på Gruetunet

Grue Pensjonistforening hadde invitert tidligere Farmen-vinner Halvor Sveen til hyggetreffet på Gruetunet tirsdag 30.oktober. Rundt 60 personer møtte opp for å se og høre den populære rendølen fortelle om Farmenoppholdet, men vi fikk også se bilder og høre hans utrolige engasjement rundt rovdyrpolitikken i landet vårt.Hyggetreff på Gruetunet 25. september 2018.

Det var mye som foregikk i Grue denne dagen – ikke minst start på Farmen. Det var derfor spennende hvor mange som tok turen til oss, og det var svært gledelig at 42 valgte hyggetreffet vårt.  Leder bestemte at vi skulle tilpasse aktivitetene og avslutte så tidlig at de som ønsket, kunne få med seg Farmen, mens resten kunne danse og hygge seg videre.

Dagstur til Blaafarveværket

31 personer meldte seg på til den annonserte dagsturen til Blaafarveværket onsdag 25.juli, og alle syntes det var en veldig fin og interessant turopplevelseKontakt foreningen

Styret

Leder Knut Halvard Lilleåsen
knutlil@online.no
Nestleder Bjørn Ove Seigerud
bovseig@online.no
Kasserer Harald Alfred Stenvadet
haralfr@frisurf.no
Sekretær Helga Forslund
Dataansvarlig Harald Alfred Stenvadet
haralfr@frisurf.no

Kontaktinformasjon

Telefon 92644403
Adresse Grue Pensjonistforening
Knut Halvard Lilleåsen
Feltvegen 555
2265 NAMNÅ
Org. nummer 894111542
Bankkontonummer 18302041551
Send en melding til foreningen

Kontakt foreningen

Lukk
Send meldingen

0 resultater