Vallset Pensjonistforening

Statsbudsjett, møteplan og landsmøte

Forbundet har presentert kravene til Statsbudsjett 2019. Samtidig er møteplanen for neste år klar, og landsmøtesakene foreligger snart.

Det første iPad-kurset fullført

Så er PF Hedmarks første kurs i bruk av nettbrett vel i havn. Med et dusin deltakere fra Stange og Løten loset instruktørene dem gjennom de muligheter som ligger i et nettbrett.

-Nå skal vi hemmatt og redigere på nettsida vår !

Heretter blir det interessante nettsider til pensjonistforeningene i Løten og Stange. Ved avslutningen av redigeringskurset i Stange var kommentarene blant deltakerne: - Nå dreg vi hemmatt og laga stoff på nettsi'en våres !

Nytt datakurs i gang i Stange

Det tredje datakurset i Stange dette året er i gang. Pensjonistforbundet Hedmarks kurstilbud er populært, og mange står på venteliste.

08.mars 2018

MEDLEMSMØTE

Det blir tema for kvelden, underholdning, bevertning, utlodning og sosialt samvær.

Vallset Bo og servicesenter

Åpent for alle pensjonister. Velkommen

17.april 2018

TEATERTUR TIL NES KULTURHUS, ÅRNES

Vi ser seniorkabareten  "Sommerflørt". Vallset  drosje kjører (maxitaxi). Starter fra Stange ved 16 tiden . Nærmere beskjed blir gitt.

Billettpris til forestillingen  er kr 300. Tas imot på møte 8.mars.Vi betaler for taxien på turen og det blir kaffestopp.

Nes Kulturhus

Kontakt foreningen

Leder Marthe Bækken
Nestleder Anne Karin Haugsrud