Vang Pensjonistforening

Blir du med på tur i år ?

Vang pensjonistforening har turprogrammet for 2017 klart. Mange spennende opplevelser i vente for deltakerne.

- Utnytter tannhelsetjenesten for dårlig !

Bare én av fire som har rett til fri tannhelsetjenste hjemme, utnytter dette tilbudet. Det kom fram på fagdagen som helseutvalget i Pensjonistforbundet Hedmark arrangerte på Høyvang 15.september. De frammøtte fikk bred og god innføring i tannhelsearbeidet i Hedmark, hvor vekten ble lagt på forebyggende arbeid.

- Handlingsprogrammet forplikter, for dere har selv vedtatt det!

Dette var forbundsleder Jan Davidsens melding til fylkesstyrene fra Hedmark og Oppland på fellesmøtet 28.januar. Flere tiltak er allerede i gang i de to fylkene. Men handlingsprogrammet er innholdsrikt, og hverken fylkes- eller lokalforeninger blir arbeidsledige i tida framover!

Lederskifte i Vang,- Kåre overtar ved roret

Etter å ha traktert møteklubba i 11 år takket Jon Heggelund av som leder i Vang pensjonistforening på årsmøtet nylig. Nå overtar Kåre Dromsrud.

Kontakt foreningen

Leder Kåre Dromsrud
kdromsru@gmail.com
Nestleder Bjørn J. Myhre