Fagforbundet Avd. 139 Hamar, Pensj.for.

I-pad i gave til Sveen i Fagforbundet

Pensjonistforbundet ønsket stor deltakelse i høringen om ny organisasjonsstruktur og lokket med tre I-pader. Den ene av dem havnet i Hamar.

Velferdsteknologi på dagsordenen

Styret fikk fornyet tillit da Fagforbundets pensjonistforening avd. 139 hadde sitt årsmøte i januar. Det betyr at lederklubba fortsatt svinges av Knut Aage Sveen. Teknologiske løsninger i hjemmet var tema på årsmøtet.

Årsmøtet: Fjern underreguleringen !

Det er urettferdig og urimelig at eldre skal få en mindre del av velstandsøkningen enn resten av befolkningen. Stortingets vedtak om at pensjonene skal øke 0,75 prosent mindre enn lønningene er en økonomisk beskatning av eldre som vi må få bort, mente årsmøtet i Pensjonistforbundet Hedmark og ba forbundet ta dette opp i årets trygdeoppgjør.

Vold, demens og Wergeland på samme dag !

Fagforbundet Hedmark arrangerte felleskurs med Pensjonistforbundet Hedmark. På dagsorden sto så vel vold i familier og demens som Wergeland- og Prøysen-viser.

Kontakt foreningen

Leder Knut Aage Sveen
knu-aage@online.no
Nestleder Turid Elisabeth Sander
te-sande@online.no
Kasserer Jan Kåre Hanstad
jankhanstad@gmail.com
Sekretær Unni Reidun Rostad
unni34@live.com
Dataansvarlig Jan Kåre Hanstad
jankhanstad@gmail.com

Adresse Fagforbundet Avd. 139 Hamar, Pensj.for.
Knut Åge Sveen
Kvitbekkgata 41
2316 HAMAR
Org. nummer 977087473