Pensjonistforbundet Trøndelag

Datakurs på Verdal

Verdal pensjonistlag arrangerte datakurs på Arken. Kurset gikk over fire kurskvelder og hadde god deltakelse: 13 - 15 medlemmer.

Nyttårsball i Namsskogan

Namsskogan Pensjonistlag inviterte medlemmer fra indre Namdal og Grane i Nordland, samt pensjonister fra Frosviken kommune i Sverige.  102 pensjonister deltok på nyttårsball, som ble holdt ved Namsskogan hotell 11. januar.

Landskonferansen på Hell

To innholdsrike dager på Hell i Trøndelag går mot slutten. 160 deltakere fra hele landet har fått opplæring i velferdsteknologi, og satt fokus på morgendagens muligheter og utfordringer. Prosjektleder Tone Bye presenterte et godt og variert program.

Helse og trivselsfremmende aktivitet

Fysisk trening er viktig for å styrke balansen, samt forebygge og hindre fallulykker som mange eldre er utsatt for. I Steinkjer deltar flere grupper eldre på tilrettelagt trening på treningssenteret SAGA FT.

Kontakt foreningen

Leder fylke Liv Thun
liv.thun@online.no
Nestleder Anne Nordskag