Pensjonistforbundet Hordaland

STYRET I PENSJONISTFORBUNDET HORDALAND

Det nye styret i Pensjonistforbundet Hordaland inviterte tidligere leder Inger Johanne Knudsen til lunsj på Bryggeloftet i Bergen.

PENSJONISTFORBUNDET MÅ VÆRE SYNLIGE I ARBEIDET SOM GJØRES

Forbundsleder Jan Davidsen besøkte årsmøtet i Pensjonistforbundet Hordaland onsdag 22. mars.  Han la vekt på at vi måtte bli mye mer synlige i arbeidet vårt på alle nivåer; sentralt, i fylkene og i lagene.

INGER JOHANNE KNUDSEN GIKK "FRA BORDE" ETTER 6 ÅR SOM STYREMEDLEM OG 16 ÅR SOM LEDER AV PENSJONISTFORBUNDET HORDALAND

På årsmøtet i Pensjonistforbundet Hordaland overlot Inger Johanne Knudsen lederklubben til Atle Lerøy etter 16 år som leder av fylkesforeningen i tillegg til 6 år som styremedlem.

EN GNISTRENDE INNLEDNING AV SVEIN OLAV DRAGEAND OM "DEN RØDE FARE"

Medlem av Bergen Pensjonistforening, Svein Olav Drageland var invitert til å holde innledning om forebygging av branner på medlemsmøtet i foreningen torsdag 16. mars.  Medlemmene  fikk en gnistrende innledning av en som både har vært feier og brannmann, og som har sett både branner, hva som har utløst brann, hva som skjer ved kullosforgiftning og utstyr som ikke er brukt og som kunne reddet liv.

Kontakt foreningen

5010 BERGEN
Org. nummer 979347065
Bankkontonummer 36240714005