Pensjonistforbundet Hordaland

Vossa-pensjonister
med pensjons-protest

Ikledd saueskinn og bredbremmede hatter, utstyrt med smalahove, troppet sju vossinger opp foran Stortinget tirsdag 28. november. De hadde med seg et klart budskap fra folkemøtet i slutten av oktober hvor 120 personer deltok: «Vekk med avkortningen på 0,75 prosent!»

BERGEN NORD PENSJONISTFORENING-EN AKTIV 25 ÅRS JUBILANT

Bergen Nord Pensjonistforening kunne feire seg selv torsdag 23. november 2017,  nesten på datoen foreningen fikk sine første medlemmer i  1991.

EN "MATNYTTIG"  KONFERANSE

Pensjonistforbundet Hordaland inviterte leder eller en annen fra styret til konferanse 17. og 18. oktober 2017 på Ullensvang Hotel, Lofthus.  Nesten alle foreninger og lag var til stede.

ELDREPRISEN I MASFJOREDEN KOMMUNE TILDELT NESTLEDEREN I NORDBYGDA PENSJONISTLAG

På et godt besøkt medlemsmøte i Nordbygda Pensjonistlag mandag 9. oktober ble nestlederen i laget, Louise Olaug Matre tildelt Masfjorden Kommune sin eldrepris for sitt arbeid for eldre i kommunen.  Varaordfører Torill Torsvik Størkersen delte ut prisen, og hun kunne ikke få rost Louise nok for sin innsats for å lette hverdagen for mange eldre i kommunen.  Hun er en av de som ikke  tar nei i sin munn når noen ber om hjelp eller en tjeneste, og prisen kunne ikke blitt delt ut til en bedre prisvinner i år, sa varaordføreren i sin tale til Louise.

Kontakt foreningen

5015 BERGEN
Org. nummer 979347065
Bankkontonummer 36240714005