Statens Seniorråd slankes og Pensjonistforbundet vingeklippes

Solbergregjeringen har flyttet Statens Seniorråd fra Arbeidsdepartementet til Helse- og Omsorgsdepartmentet. Der er det besluttet at rådet skal slankes og representasjonen til Pensjonistforbundet minkes. Bare ett ord er dekkene: Vingeklipping

Tidligere blogginnlegg

Det er trist at et så viktig råd endrer så drastisk som det nå gjør. Det er nåværende statsekretær og tidligere leder av Statens Seniorråd, Astrid Nøkleby Heiberg som har informert forbundet om de endringene som finner sted. Jo færre røster, jo færre kritiske røster... slik er det bare. Er regjeringen redd for kritikk? Er ikke kritikk konstruktivt? Jeg må nesten spørre.

Med slike takter fra regjeringen er ikke veien lang til å tenke en tanke som har i seg Eldreombud. Dette vil Pensjonistforbundet diskutere i tiden fremover som en direkte følge av den reduksjon i representasjon i Statens Seniorråd som er fremkommet.

Tankespinn:Vi bad om en eldrestatsråd... vi fikk en statssekretær med ansvar for Statens Seniorråd. Det første som skjer er vingeklipping....joda, veien er kort til tanken om Eldreombud!!